BIRAJU NOVO RUKOVODSTVO: Danas vanredno zaseda Skupštine fudbalera "Vojvodina"

S. B.

14. 09. 2021. u 18:56

IZBOR novog čelnika i članova Upravnog odbora kao i direktora kluba, ključne su tačke dnevnog reda Skupštine fudbalera Vojvodine zakazane za danas u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“. Predsednik Skupštine, Milan N. Đukić, sazvao je najviše klupsko telo, kako ističe, na osnovu zahteva trećine članova Skupštine, odnosno na inicijativu Ujedinjenih navijača Vojvodine.

БИРАЈУ НОВО РУКОВОДСТВО: Данас ванредно заседа Скупштине фудбалера Војводина

Foto: S. B.

Oni zahtevaju smene na rukovodećim pozicijama i traže neopozive ostavke zbog, kako naglašavaju, potpuno neodržive situacije u klubu koji se sistematski urušava a problemi gomilaju.

Za funkcije u klubu, navodno, figurira nekoliko viđenijih i uglednih sportskih radnika i uspešnih privrednika, a izvesno je da su oni koji žele promene, kontaktirali Dragoslava Vukovića, koji je pre četiri godine već bio prvi operativac klupske Uprave.

- Smatram da je još prerano govoriti o tome i da smo daleko od nekog dogovora, jer Vojvodina ima rukovodstvo, ima klupsko telo koje funkcioniše i mislim da nema razloga da pričamo na tu temu- rekao je Vuković.

Ostaje da se na licu mesta vidi da li će i kakve promene i na kojim pozicijama doneti članovi Skupštine novosadskog superligaša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić