"ĐORĐEVIĆ DA NAUČI DA GUBI" Neprimerena reakcija trenera Vojvodine posle poraza u Kruševcu

Novosti online

30. 08. 2021. u 10:52

POSLE utakmice Superlige Srbije u Kruševcu u kojoj je domaći Napredak savladao Vojvodinu, trener novosadske ekipe Slavoljub Đorđević poneo se nesportski, pošto je odbio da se rukuje sa kolegom Milanom Đuričićem, šefom struke Kruševljana, a potom se nije pojavio ni na konferenciji za medije.

ЂОРЂЕВИЋ ДА НАУЧИ ДА ГУБИ Непримерена реакција тренера Војводине после пораза у Крушевцу

FOTO: M. Vukadinović

- Gospodin Đorđević mora da nauči da gubi. Fudbal je igra pobeda i poraza i treba, kada izgubi, da pruži ruku kolegi, a ne da traži ne znam ni ja kakve izgovore. Njemu i stručnom štabu, Vojvodini, želim sve najbolje, ali mora da nauči da gubi, jer u fudbalu pobeda nije sve. Eto, to je moj savet njemu, a on kako hoće – istakao je Milan Đuričić.

U osvrtu na dešavanja na terenu, Napretkov trener je naglasio:

- Do 35. minuta odnos u posedu je bio 65:35 i imali smo vođstvo. U nastavku, videla se želja Vojvodine da preokrene, ali sačekali smo ih i iz prekida dali gol. Sve vreme smo kontrolisali utakmicu i zasluženo pobedili.

U odsustvu Slavoljuba Đorđevića, koji je ostao u svlačionici, pred novinare je izašao pomoćni trener Vojvodine Predrag Ranđelović:

- U početku se nismo adaptirali na teren, kasnije smo imali neke momente, prekide. U nastavku, u periodu ofanzive, iz prvog kornera smo primili gol. Težak poraz za nas. Ostaje nam da radimo i nadamo se najboljem.

(Žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave