ČELSI SA IGRAČEM MANJE ODOLEO NA ENFILDU: Podela bodova u derbiju kola PL, DŽejms asistirao za vodeći gol pa skrivio penal za izjednačenje

Novosti online

28. 08. 2021. u 21:08

DERBI trećeg kola Premijer lige između dve dosada neporažene ekipe završen je podelom bodova, što je verovatno i najpravedniji rezultat: Liverpul - Čelsi 1:1.

ЧЕЛСИ СА ИГРАЧЕМ МАЊЕ ОДОЛЕО НА ЕНФИЛДУ: Подела бодова у дербију кола ПЛ, Џејмс асистирао за водећи гол па скривио пенал за изједначење

FOTO: EPA

Ljubitelji fudbala mogu biti zadovoljni prikazanom igrom i jednih i drugih. Visok tempo igre tokom cele utakmice doneo je mnogo uzbuđenja na obe strane. Čelzi je prvi došao u vođstvo. Nakon dobro izvedenog kornera Risa Džejmsa, Haverc je odlično reagovao i smestio glavom loptu u mrežu Alisona.

Najviše uzbuđenja bilo je pred kraj prvog poluvremena, Liverpul je pritiskao, napravila se velika gužva u kaznenom prostoru. Jedan Liverpulov igrač je šutirao iz neposredne blizine, ali je sa gol linije loptu rukom izblokirao Džejms. Posle gledanja VAR-a Entoni Tejlor pokazao je na belu tačku i direktan crveni karton. Salah je preuzeo odgovornost i zatresao mrežu.

Prethodno je komplikovala odbrana plavaca pa je čak Žoržinjo uspeo da glavom skine loptu sa ruku golmana Mendija. Da je čuvar mreže Čelsija uhvatio tu loptu, ne bi posle došlo do penal-situacije.

U drugom poluvremenu nije bilo promene rezultata iako je Liverpul imao igrača više i nekoliko sjajnih prilika. Narednu utakmicu tim sa „Enfilda“ igraće u Zapadnom Jorkširu gde će snage odmeriti sa Lidsom. Čelzi će na „Stamford Bridžu“ dočekati ekipu Aston Vile.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati