ŠPANSKI MEDIJI: Luka Jović ide na pozajmicu u Italiju!

Novosti online

20. 08. 2021. u 10:50

IZGLEDALO je da će gotovo sigurno ostati u redovima madridskog Reala, međutim, španski mediji pišu da je pozajmica Luke Jovića realnija opcija!

ШПАНСКИ МЕДИЈИ: Лука Јовић иде на позајмицу у Италију!

Foto: Tanjug

Španski "Sport" piše da bi Jović mogao da ode na novu pozajmicu – i to u Inter.

Šampion Italije traži rešenje nakon odlaska Romelua Lukakua u Čelsi, a izgleda da je upravo Jović najisplativija investicija. Inter želi Srbina na pozajmici, dok je Real nedavno poručio da u obzir dolazi samo transfer, odnosno prodaja.

Za Jovića je i dalje zainteresovan Ajntraht, u kojem je Luka proveo poslednju polusezonu, ali i gde je pružao najbolje partije u karijeri.

Podsetimo, nekadašnji napadač Crvene zvezde je na početku priprema imao problema sa povredom, a trenira normalno sa prvom ekipom Reala i dobija šansu (ukoliko je dobije) na kašičicu!

Luki je broj 18 "preoteo" Geret Bejl, koji se vratio sa pozajmice iz Totenhema, a čiju 11 nosi Marko Asensio. Na kraju, Luka je pristao na to, mada ko zna da li se uopšte i pitao, a njegov novi broj je 16.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije