PREDSEDNIK RUANDE ZAPALIO TVITER: Pol Kagame besan zbog poraza Arsenala

Novosti online

14. 08. 2021. u 15:21

NOVA sezona u Premijr ligi nij donela ništa novo kada su igre i rezultati Arsenala u pitanju. Poraz u premijernom meču nove sezone od Brentforda razbesneo je mnoge navijače, a među njima i predsednika Ruande, Pola Kagamea.

ПРЕДСЕДНИК РУАНДЕ ЗАПАЛИО ТВИТЕР: Пол Кагаме бесан због пораза Арсенала

FOTO: EPA

Kagame je poznat kao veliki navijač tobdžija a posle blamaže protiv Brentforda iskoristio je društvene mreže da kaže šta mu je na srcu u vezi sa igrom ekipe Mikela Artete.

"Šta?! To je fudbal, poraz Arsenala od Brentforda. Taj Brentford je zaslužio da pobedi i uspeli su. Ovo je utakmica koju Arsenal i njegovi navijači ne zaslužuju, ne! Ovo kažem kao jedan od velikih navijača Arsenala. Predugo se čekalo na promenu! Mučimo se već deceniju(e), sve sami usponi i padovi sve do ove tačke. Zar ne možemo da imamo plan koji funkcioniše? Jedan deo je kako da se ponašamo na tržištu kako bi ispunili plan. Mentalitet dođi i idi ne donosi promenu", smatra predsednik Ruande.

On je dodao i da ne prihvata polovična rešenja.

"Ne smemo imati izgovor niti da prihvatimo osrednje. Tim mora da se gradi na osnovi toga da se pobeđuje, pobeđuje, pobeđuje. Tako da kad izgubimo...To ne sme da se očekuje. Mislim da svi znamo na čijim ramenima je najveći teret. Nadam se da i oni to znaju u prihvataju! Tačka", poručio je Kagame.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna