FEDOTOV POSLE PARTIZANA: Atmosfera na stadionu je bila dobra, crno-beli imaju veliko iskustvo u evrokupovima

Novosti online

13. 08. 2021. u 20:44

FUDBALERI Partizana plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija, nakon što su posle boljeg izvođenja penala eliminisali Soči. Trener ruskog kluba Vladimir Fedotov imao je samo reči hvale za crno-bele.

ФЕДОТОВ ПОСЛЕ ПАРТИЗАНА: Атмосфера на стадиону је била добра, црно-бели имају велико искуство у еврокуповима

Foto: Printskrin Youtube/FK Partizan Beograd

Najpre je prokomentarisao atmosferu na stadionu, koja je bila odlična.

- Prvo bih istakao podršku na stadionu, to je ono što svi priželjkujemo i očekujemo, to je nama vrlo nedostajalo u Sočiju - rekao je Fedotov i dodao:

- Timovi su pokazali vrlo ofanzivan fudbal, sa podjednakim šansama. Ekipe su dosta ravnopravno borile. Naravno, ovde je odlučio jedan trenutak pažnje, tako da mi nemamo priliku da se takmičimo dalje. Što se tiče produžetaka, mi smo imali šanse, ali smo ih propustili...

Na kraju se dotakao i Partizana.

- Videli samo da je protivnik dobio veliku podršku, učinio je sve što je bio moguće i ostvario je na kraju rezultat. U nekim momentima nam je nedostajala i koncentracija. Mi smo videli vrlo spremnu ekipu Partizana, ali to smo i očekivali, to je lider srpskog fudbala. To su sve spremni igrači, to je klub koji ima veliko iskustvo u evrokupovima - zaključio je Fedotov.

Podsetimo, Paritzan će u trećem kolu igrati protiv portlugalske Santa Klare. Treba reći i da izabranike Aleksandra Stanojevića čeka veoma dalek put.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a