IZ ČUKARIČKOG RAZOČARANI NAKON BLAMAŽE U STOKHOLMU: "Atmosfera u timu je narušena"

Novosti online

12. 08. 2021. u 22:03

FUDBALERI Čukaričkog poraženi su ubedljivo od Hamarbija rezultatom 5:1, a trener beogradskog tima, Pavle Delibašić vidno je bio razočaran posle utakmice.

ИЗ ЧУКАРИЧКОГ РАЗОЧАРАНИ НАКОН БЛАМАЖЕ У СТОКХОЛМУ: Атмосфера у тиму је нарушена

FOTO: FK Čukarički

- Šta reći posle ovakve utakmice kada ekipa primi pet golova. Čestitke domaćinima na fenomenalnoj igri koju mi nažalost i ne gledamo u Srbiji. Teško i bolno veče za klub. Sa prvim timom sam četiri godine, ovakav poraz nismo doživeli. Imali smo korektan rezultat iz Beograda, ali nismo mogli da im pariramo ni u jednom segmentu - priznao je pomoćni trener Pavle Delibašić.

Istakao je da je atmosfera u timu poremećena.

- U svlačionici sada nije najbolja atmosfera da bi se pričalo o analizi meča, bitno je da se sada prespava. Nismo se adaptirali ni na podlogu, nismo imali ni sreće. Ali nemamo za čim da zalimo jer nismo ni imali šanse. Zašto je to tako, to je pitanje za dublju analizu.

- Utakmica je tako tekla da smo bili prinuđeni da budemo bliže našem golu jer su nas naterali na to, nismo mogli da izdržimo pritisak posle gola, možda bi to bilo i drugačije. Da li smo mogli posle 3:1 da uradimo nešto, opet bi to bilo teško. Pokušali smo i promenom formacije, ali ni time nismo uspeli nešto mnogo da poremetimo - zaključio je Delibašić.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024