ZVEZDA U NOVOM PROBLEMU: Katai zbog povrede ide na dužu pauzu

Novosti online

12. 08. 2021. u 09:05

Crvena zvezda je eliminisana iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona porazom od Šerifa 1:0, a loše vesti nikada ne idu same. Aleksandar Katai je teže povređen.

ЗВЕЗДА У НОВОМ ПРОБЛЕМУ: Катаи због повреде иде на дужу паузу

FOTO: M. Vukadinović

Katai je na sopstvenu odgovornost igrao u porazu od Šerifa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali nije mogao da izdrži više od 65 minuta. Dejan Stanković je potvrdio da je time ugrozio i svoje zdravlje, pa je mala verovatnoća da će zalečiti povredu do utorka.

Katai nije trenirao četiri dana pred meč sa Šerifom i ima rupturu mišića od 12 milimetara, tako da mora da miruje kako ne bi bio izgubljen na duže staze.

"Sale nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, stisao je zube, izdržao je onoliko koliko je mogao. Zahvalan sam mu što je rizikovao da ostane dva tri meseca van stroja", ispričao je Dejan Stanković nakon meča u Tiraspolju pošto njegova ekipa nije uspela da se plasira dalje.

"Magiko" je uprkos padu u formi opet jedan od najboljih igrača Zvezde koji jednim potezom može da reši meč, pa ako ga ne bude u važnom prvom meču za ulazak u Ligu Evrope - to će biti problem za crveno-bele.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)