DRUŽENJE IMENJAKA: Veterani beogradskog Partizana gostovali u Donjoj Trnovi (FOTO)

V.Mitrić

11. 08. 2021. u 11:50

VETERANI Partizana gostovali su u Donjoj Trnovi kod Ugljevika i odigrali fudbalsku utakmicu sa Partizanom iz tog podmajevičkog mesta.

ДРУЖЕЊЕ ИМЕЊАКА: Ветерани београдског Партизана гостовали у Доњој Трнови (ФОТО)

FOTO: V. Mitrić

Predsednik Partizana iz Donje Trnove Jovica Đurđević, koji je inicijator ovog revijalnog meča rekao je  da je inicijativa  za večerašnje druženje zajednički potekla sa prijateljima iz beogradskog Partizana.

-Naš prvi tim se takmiči u Trećoj ligi Republike Srpske grupa Istok, i u narednom periodu ćemo graditi novi stadion koji će ispunjavati uslove za veći rang takmičenja - rekao je novinarima Đurđević i zahvalio za podršku rukovodstvu opštine Ugljevik na čelu sa načelnikom Vasilijem Perićem.

Predsednik veterana beogradskog Partizana Goran Kadenić, kaže da se uvek raduju kada dolaze u Republiku Srpsku, te da su često gosti sa leve obale reke Drine u ovdašnjim krajevima.

- Partizan iz Beograda je osnovan 1945 godine, a imenjak iz Donje Trnove 1946 godine, i to je razlog da se kod pravih ljudi dođe i da se zajednički družimo - rekao je Kadenić.

Utakmici je  prisustvovao načelnik Ugljevika Vasilije Perić koji je ocenio divnom ovu  fudbalsku manifestaciju kao i promociju fudbala.

-Donja Trnova je prepoznatljiva po slobodarskoj tradiciji, ali i po svom fudbalskom klubu koji je jedan od najboljih sportskih kolektiva na prostoru opštine Ugljevik - rekao je Perić, koji je izrazio zadovoljstvo što su u Donjoj Trnovi gosti iz beogradskog Partizana i da je srpski narod sa ovih prostora zagledan u maticu Srbiju.

-Ovo je lepa prilika da steknemo nova poznanstva, a čovek vredi onoliko koliko ima prijatelja.

Veterane Partizana predvodio je Nebojša Vučićević Uške proslavljeni fudbaler, koji je imao značajnu fudbalsku karijeru. Iako je rezultat ovakvih mečeva uvek u drugom planu na kraju se završilo pobedom "Partizana" iz Beograda sa 3:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)