FILIPOVIĆEVA PORUKA - "NE IGRAJTE SE SA SRPSKIM INATOM"! Ne isplati se ta rabota, uz veru u Boga sve može da se desi

Novosti online

06. 08. 2021. u 14:47

NE treba se igrati sa srpskim inatom, pokazalo se mnogo puta kako to ispadne, videli ste kako je bilo u tenisu sa Novakom. Ne isplati se ta rabota", rekao je kapiten srpskih vaterpolista Filip Filipović posle pobede protiv Španije (10:9) i plasmana u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

ФИЛИПОВИЋЕВА ПОРУКА - НЕ ИГРАЈТЕ СЕ СА СРПСКИМ ИНАТОМ! Не исплати се та работа, уз веру у Бога све може да се деси

Foto: RTS printskrin

Pokazali smo po koji zna put timski duh i veru do kraja u uspeh, dodao je strelac odlučujećeg pogotka.

"Ovo nije iznenađenje i ovo je samo pokazatelj da i kad su neke okolnosti protiv vas, kad verujete do kraja, kad verujete u svog saborca, uz veru u Boga sve može da se desi", rekao je Filipović srpskim izveštačima u Tokiju.

On je dodao da će ekipa na isti način igrati i finale protiv Grčke.

"Nije gotovo, treba ovu utakmicu zaboraviti što pre, treba se relaksirati, opustiti, isplivati, regenirasati do prekosutra. Sledeća utakmica je najbitnija i sve staje u naredna 32 minuta. Jako je emotivno, prošli smo jedan jako težak period, cela ova generacija se praktično i nismo mogli da poželimo bolji oproštaj od finala Olimpijskih igara".

Filipović se posebno zahvalio mlađim igračima.

"Hvala mladima koji su nas "pogurali" po zna koji put, hvala Mandiću, Jakšiću, Rašoviću, Ranđeloviću, momcima na kojjma ostaje sve ovo. Hvala im, jer bez njih ne bismo mi došli do izražaja", zaključio je Filipović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)