PARTIZAN REMIZIRAO U RUSIJI: Crno-beli primili gol iz nepostojećeg penala, Rikardo pogodio za izjednačenje (VIDEO)

Č. V.

05. 08. 2021. u 17:34 >> 19:56

FUDBALERI Partizana remizirali su sa Sočijem u Rusiji - 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

ПАРТИЗАН РЕМИЗИРАО У РУСИЈИ: Црно-бели примили гол из непостојећег пенала, Рикардо погодио за изједначење (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Ko zna kako bi utakmica bila završena da sudija Muntean nije nakon sugestije pomoćnika pokazao na belu tačku. Jasno se vidi na snimku da penala nije bio, pošto je prekšaj napravljen van kaznenog prostora domaćina.

Ipak, koliko-toliko pravda je na kraju zadovoljena jer je Rikardo Gomeš uspeo gostima da donese izjednačenje i samim tim pozitivan rezultat pred meč u Beogradu.

Domaćin je poveo u 66. inutu preko Noboe koji je dobro izveo jedanaesterac i savladao odličnog Aleksandra Popovića.

Nije dugo Partizanu trebalo da izjednači. Lazar Marković je prošao po desnoj strani, centrirao je, sve je dobro pratio Rikardo i smestio je loptu u mrežu Zabolotnjija u 73. minutu.

Do kraja meča domaćin je imao loptu u posedu, nekoliko poluprilika, ipak do promene ishoda nije došlo.

Podsetimo, revanš meč se igra narednog četvrtka na stadionu Partizana.

Stadion: "Fišt Olimpik". Gledalaca: Bez publike. Sudija: Dumutru Muntean (Moldavija). Strelci: Noboa iz penala u 66. minutu za Soči - Rikardo u 73. minutu za Partizan.

Soči (5-4-1): Zabolotnji - Margasov, Barać, Rodrigo, Prohin, Terehov - Popov (od 60. Zaika), Noboa, Calagov (od 81. Angban), Burmistrov (od 59. Jusupov) - Dugandžić (od 81. Barsov).

Partizan (4-2-3-1): Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Marković (od 74. Lutovac), Natho (od 74. Jojić), Pantić (od 74. Holender) - Rikardo (od 90. Milovanović).

DRUGO POLUVREME: Soči - Partizan 1:1

90+5. MINUT - Kraj utakmice!

90+2. MINUT - Nova prilika za Soči. Popović je izboksovao loptu, ona je došla do Terehova koji je iz izgledne pozicije šutirao visoko preko gola.

88. MINUT - Soči je preneo težište igre na polovinu crno-belih. Dobro je da ozbiljnijih situacija nema ispred Popovića, koji se ponovo žali na povredu. Uspeo je ipak da se pridigne i to je dobra vest.

81. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja od trenutka kada su gosti poravnali rezultat. Soči ima više loptu u nogama, ali opasnosti po gol Popovića nema.

73. MINUT - Rikardo donosi izjednačenje Partizanu. Sjajno ja Marković probio po desnoj strani, odlično centrirao, na drugoj stativi je sve dobro pratio reprezentativac Zelenortskih Ostrva i ubacio loptu u mrežu.

66. MINUT - Soči vodi preko Noboe! Retko kada Ekvadorac promašuje kaznene udarce. Tako je nažalost bilo i sada.

64. MINUT - Čudna odluka pomoćnika. Sudija Muntean je opravdano dosudio slobodan udarac za Soči, ali je pomoćnik sugerisao da se odluka promeni i arbitar je pokazao na belu tačku. Zaista, greška linijskog sudije.

59. MINUT - Popović dobro izboksovao loptu nakon prekida koji je izveo Noboa. Nažalost povredio se tom prilikom, pošto se sudario sa Rikardom. Deluje ipak da će moći da nastavi utakmicu.

52. MINUT - Tražili su penal domaći. Signalizirali su da je posle centaršuta Terehova lopta je čini se pogodila u ruku Živkovića, ali sudija je odlučio da se igra nastavi.

49. MINUT. Bilo je opasno pred golom domaćih, stvorila se velika gužva nakon centrašuta Natha iz slobodnog udarca. Ipak, odbrana Sočija je uspela nekako da otkloni opasnot.

48. MINUT - Počelo je drugo poluvreme u Rusiji! Izmena nije bilo.

PRVO POLUVREME: Soči - Partizan 0:0

45+2. MINUT - Kraj prvog poluvremena! 

42. MINUT - Odložio je Natho loptu do Markovića, a ovaj iz prve šutirao iskosa sa desne strane, no lopta je otišla pored gola gola Sočija koji čuva Zabolotnji.

36. MINUT - Nema u poslednjim minutima opasnosti, tako da je i dalje 0:0 na stadionu "Fišt Olimpik".

27. MINUT - Opasno je bilo pre golom crno-belih. Centrirao je Dugandžić i baš kao i kod pokušaja Markovića lopta je prevarila Popovića, i na sreću gostiju pogodila je stativu.

FOTO: FK Partizan

17. MINUT - Velika šansa za domaćina. Terehov je izašao sam ispred golmana Partizana, ali je mladi čuvar mreže opet sjajno reagovao i sprečio ruski klub da pobede.

13. MINUT - Oprobao je udarac Calagov iz daljine, nije to uradio loše, ali se istakao Popović i odbio loptu u korner.

5. MINUT - Pokušao je Lazar Marković sa desne strane, deluje centaršutem da uposli saigrača, ali lopta je na kraju pogodila prečku. Odmah je uzvratio Soči, no golman Popović je zaustavio pokušaj Dugandžića.

1. MINUT - Počela je utakmica u Sočiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (6)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost