"PARTIZAN JE BARJAKTAR SRPSKOG FUDBALA": Izjava o kojoj će se pričati narednih dana...

Novosti online

03. 08. 2021. u 09:54

PARTIZAN je “četvorkom” u mreži Voždovca najavio predstojeće gostovanje u Rusiji.  A dan kasnije, svojevrstan odgovor stigao je u vidu pobede Sočija na gostovanju Ahmatu u Groznom (2:1).

ПАРТИЗАН ЈЕ БАРЈАКТАР СРПСКОГ ФУДБАЛА: Изјава о којој ће се причати наредних дана...

FOTO: M. Vukadinović

Pokazali su Rusi da u dobroj formi čekaju prvi meč s Partizanom. I koliko god u Beogradu sa oprezom i respektom pričali o timu koji je prošlu sezonu završio na petom mestu u ruskoj Premijer ligi, toliko i u Sočiju pokazuju poštovanje prema srpskom predstavniku.

Trener Sočija Vladimir Fedotov je biranim rečima govorio o narednom rivalu u Evropi.

– Čeka nas jako težak protivnik, jedan od lidera srpskog fudbala, barjaktar. Predstoji nam veoma težak izazov. Cilj je da se posle ove pobede u Groznom odmorimo, narednih nekoliko dana ćemo se pripremati za Partizan – rekao je Fedotov.

On je dodao da je minus za njegov tim što neće imati podršku navijača. Zbog zdravstvene situacije u Krasnodarskoj oblasti, zbog korone, regionalne vlasti su uvele meru zabrane okupljanja, pa će Soči i Partizan igrati pred praznim tribinama.

– Jedina je šteta što neće biti navijača na tribinama, nećemo imati njihovu podršku. Videli smo u Groznom koliko je drugačija atmosfera, kako se drugačije igra kada ima podrške publike, pogotovo za tim koji juri rezultat – istakao je trener Sočija.

Meč u gradu na obali Crnog mora igra se u četvrtak od 18 časova po srpskom vremenu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna