SVE JE DOGOVORENO: Milan Lukač će ponovo braniti za Partizan

Novosti online

02. 08. 2021. u 15:44

PARTIZAN je napustio Vladimir Stojković. Uprava crno-belih je brzo reagovala i pronašla zamenu u vidu iskusnog Milana Lulača.

СВЕ ЈЕ ДОГОВОРЕНО: Милан Лукач ће поново бранити за Партизан

FOTO: N. Skenderija

Ovaj 35-godišnjak iz Novog Sada stiže u Humsku kao slobodan igrač nakon što mu je istekla saradnja sa turskim Ahisarom.

Ugovor će biti potpisan na godinu dana, a srpski predstavnik pokušaće da dobije trku sa vremenom i registruje ga za dvomeč sa ruskim predstavnikom u kvalifikacijama za Ligu konferencije. On bi dan pre polaska ekipe u Rusije trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću.

Lukač će sigurno pomoći svojim iskustvom i dodatno pojačati konkurenciju. Pored njega tu su još i Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović.

Za Ahisar je branio 116 puta, osvojio Kup Turske 2018, u finalu savladao Fenerbahče (3:2), da bi ovog leta postao slobodan u izboru nove sredine i kad je stigao poziv iz Humske oberučke ga je prihvatio.

Lukač je od 2013. do 2015. branio za "parni valjak" 46 puta i doživeo vrhunac u 146. večitom derbiju, odbranivši dva penala Crvenoj zvezdi (Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću), usmerivši tim Marka Nikolića ka pobedi (2:1).

Pre Partizana branio je za Mladost iz Bačkog Jarka, Žarkovo, Srem iz Sremske Mitrovice, Čukarički, AEK iz Atine i OFK Beograd. Pred kraj karijere vreme je za još jedan izazov u velikom klubu.

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024