STANKOVIĆ NAKON NOVE POBEDE: Raduju tri gola, mogli smo da postignemo još neki

Novosti online

31. 07. 2021. u 22:06

CRVENA zvezda upisala je drugu pobedu u Superligi Srbije, pošto je pobedila Spartak u Subotici sa 3:1, a trener crveno-belih Dejan Stanković čestitao je igračima na trijumfu.

СТАНКОВИЋ НАКОН НОВЕ ПОБЕДЕ: Радују три гола, могли смо да постигнемо још неки

FOTO: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije slavio je golovima Mirka Ivanića, El Fardua Bena i Nikole Krstovića, dok je jedini pogodak za domaće bio delo Radovana Pankova koji je zatresao sopstvenu mrežu.

- Čestitam momcima na igri po ovakvom vremenu i nakon teškog meča koji smo imali u sredu. Igrači su bili sasvim korektni, veoma dobra utakmica. Bilo je malog 'spuštanja kofera' posle postignutog gola u intervalu od nekih 15 minuta, ali ostalo je sve bilo onako kako smo tražili - izjavio je Stanković a preneo klupski sajt.

On je istakao da mu je žao što nije uspeo više da izrotira ekipu. Zvezda se sada okreće pripremi meča sa Šerifom (utorak 21 sat).

- Jedino mi je žao što nisam uspeo da više izrotiram ekipu. Potrebno je da naše šanse koristimo, jer će nam to dati priliku da neke momke odmorimo. Sada se okrećemo pripremi utakmice sa Šerifom.

Za kraj se dotakao i efikasnosti crveno-belih.

- Tri gola raduju, a mogao je da bude i još koji više. Samo malo mirnoće fali, da na lopti budemo samouvereniji, a ostalo je sve u najboljem redu. Dobra i lepa tri boda za nas. Moglo je da bude i efikasnije, ali sačuvali smo nešto i za utorak - zaključio je Stanković.

Crvena zvezda je domaćin moldavskom šampionu u prvoj utakmici, dok se revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra sedam dana kasnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)