NAKON ŠTO JE URADILA ISTO ŠTO I LUKA DONČIĆ: Tijana Bošković nasmejala sve - mora na "informativni" razgovor sa Majom Ognjenović

Novosti

27. 07. 2021. u 11:24

REPREZENTACIJA Japana je danas odgledala simultanku Tijane Bošković, koja je domaćina počastila sa čak 34 poena u tri seta.

НАКОН ШТО ЈЕ УРАДИЛА ИСТО ШТО И ЛУКА ДОНЧИЋ: Тијана Бошковић насмејала све - мора на информативни разговор са Мајом Огњеновић

Foto: Tanjug/AP, N. Skenderija

Naše odbojkašice su pobedile, a prva zvezda tima je došla nadomak istorijskog učinka. Samo tri poena su joj nedostajala da izjednači olimpijski rekord koji iznosi 37 poena.

"Moram sa Majom da raspravim što mi nije više dizala. Šalim se, naravno. Super, zadovoljna sam. Nije mi toliko bitna moja statistika, drago mi je što smo svi dobri bili i da smo pobedili", rekla je nasmejana Tijana posle meča.

Iako je pobeda maksimalna, ni ovaj meč sa Japanom, kao ni mnogi prethodni, nije bio nimalo jednostavan.

FOTO: M. Vukadinović

"Bilo je izuzetno teško iako smo završile sa 3:0. Sa reprezentacijom Japana uvek igramo izuzetno dugačke poene jer rade odbranu fenomenalno. Ali drago mi je što nismo otišle u četvrti set, iako smo pred kraj malo posustale. Nadam se da ćemo protiv Kenije i svih ostalih protivnika u grupi prikazati još bolju igru i da ćemo rasti da bismo u četvrtfinalu bile na svom nivou".

"Mnogo sam srećna što imam priliku da budem deo olimpijskog tima i da igram drugi put za redom na OI. Ovo je posebno takmičenje za nas, nema potrebe da pričamo o motivaciji, sigurno da su svi maksimalno motivisani. Mi branimo srebro iz Rija, ali što da ne, priželjkujemo ono najbolje", poručila je Tijana Bošković.

(Mocart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost