DA LI SE SPREMA KRAJ DOMINACIJE? Prvi poraz SAD na Olimpijskim igrama još od 2004. godine

Novosti online

25. 07. 2021. u 17:15

KOŠARKAŠI Sjedinjenih Američkih Dražava porazom od Francuske 83:76 počeli su Olimpijske igre u Tokiju. To je ovoj selekciji bio prvi neuspeh na najvećoj sportskoj smotri posle 25 utakmica u kojima su pobedili.

ДА ЛИ СЕ СПРЕМА КРАЈ ДОМИНАЦИЈЕ? Први пораз САД на Олимпијским играма још од 2004. године

FOTO: AP/Tanjug

Amerikanci su poslednji put teren napustili pognute glave na Igrama u Atini 2004. godine. Argentina, kasniji šampion je tada bila bolja u polufinalu sa 89:81.

Do poraza od Francuske reprezentacija koju sada sa klupe predvodi Greg Popovič je vezala 25 pobeda i punih 17 godine nije osetila gorčinu poraza.

Ipak, SAD su i dalje glavni favoriti za zlato, ali neuspeh u meču sa Francuskom je jasan pokazatelj da više nisu ne dodirljivi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave