ĐORĐEVIĆ PRED PARTIZAN: Znamo šta hoćemo, uz disciplinovanu i hrabru igru se nadamo pozitivnom rezultatu

Novosti online

23. 07. 2021. u 17:27

TRENER fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević pred meč sa Partizanom naglašava da od svojih igrača očeuje da odigraju disciplinovano i hrabro.

ЂОРЂЕВИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Знамо шта хоћемо, уз дисциплиновану и храбру игру се надамо позитивном резултату

FOTO: FK Vojvodina

Dodao je i da očekuje da oni daju sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

- Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum - rekao je Đorđević, preneo je sajt kluba.

Pokuašao je klub iz Novog Sada da pometi utakmicu za jedan dan, zbog toga što je u četvrtak gostovao Panvežisu u kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo.

Inače, Vojvodina je litvanski tim pobedila sa 1:0, dok je Partizan identičnim rezultatom na svom terenu bio bolji od Dunajske Strede.

- Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti.

Novosađani su odlično počeli sezonu. Remizirali su sa Zvezdom u Beogradu (0:0). Crno-beli su takođe imali sjajan start na domaćoj sceni - pregazili su Proleter u gostima sa 4:0.

- Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem - zaključio je Đorđević.

Utakmica Vojvodina - Partizan igra se u nedelju u 21 sat na stadionu "Karađorđe".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina