SONJA I NJEN MUŽ IMAJU KORONU: U Japanu su zbog OI - pokušavaju čitavu delegaciju da vrate u Srbiju

Novosti

06. 07. 2021. u 09:46

SAMO dve i po nedelje pred početak takmičenja u Tokiju košarkašice Srbije zadesio je veliki problem! Sonja Vasić ima koronu

СОЊА И ЊЕН МУЖ ИМАЈУ КОРОНУ: У Јапану су због ОИ - покушавају читаву делегацију да врате у Србију

FOTO: M. Vukadinović

- Imamo dvoje zaraženih sportista u ovom trenutku, nažalost. U pitanju je bračni par - rekao je ministar Vanja Udovičić, što je dovoljno jasno otkrilo identitet sportista.

Veslači Srbije već su u Japanu, ali postoji opcija da se vrate u Srbiju, kako bi se tokom narednih deset dana dodatno pripremali za Igre.

- Pokušavamo čitavu delegaciju da vratimo u Srbiju, jer ima još dosta vremena do Olimpijskih igara. Potrebno im je da se vrate u trenažni proces, a treba da izvučemo maksimum. Ne smemo da dozvolimo da ostatak tima ima konsekvence, da bude izolovan. Moramo da im omogućimo da predstavljaju Srbiju na pravi način - rekao je ministar u Jutarnjem programu RTS-a.

Miloš Vasić (Sonjin muž) je u Atini, odakle je srpska delegacija poletela za Tokio, imao negativne testove 96 i 72 sata pred put, ali je odmah po sletanju u Japan dobio pozitivan test. On se trenutno nalazi u izolaciji i nakon sedam dana će biti testiran drugi put.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)