VAZURA O RIVALU PARTIZANA: Izvukli smo najtežeg protivnika, ali optimisti smo i nadamo se dobrom rezultatu

Novosti online

16. 06. 2021. u 14:59

PARTIZAN će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv slovačkog kluba Dunajska Streda. Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura smatra da je ekipa iz Humske izvukla najtežeg mogućeg rivala.

ВАЗУРА О РИВАЛУ ПАРТИЗАНА: Извукли смо најтежег противника, али оптимисти смо и надамо се добром резултату

Miloš Vazura / Foto N. Paraušić

Dunajska Streda je prošlu sezonu završila iz šampiona Slovana iz Bratislave i sigurno nije naivan rival, ali vicešampion Srbije je favorit na ovoj utakmici.

- Izvukli smo najtežeg od ponuđenih protivnika u žrebu, ali apsolutno verujemo u našu ekipu, trenera Aleksandra Stanojevića, kvalitet koji posedujemo, a koji ćemo dodatmo nadgraditi pojačanjima. Zato smo optimisti i nadamo se dobrom rezultatu - rekao je Vazura i dodao:

- Kvalitet našeg rivala, koji je prava kolonija internacionalaca, još je jedan od dokaza da Konferens liga ima jednak kvalitet kao i Liga Evrope. Otuda je i motiv Partizana da se nađe u grupnoj fazi veoma veliki i učinićemo sve da na kraju tako i bude - istakao je generalni direktor Partizana za "Telegraf".

Prva utakmica ovih rivala na programu je 22. jula u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Slovačkoj.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?