PARTIZAN POČEO PRIPREME: Start bez devetorice reprezentativaca

N. I.

15. 06. 2021. u 09:14

PALE se kotlovi "parnog valjka". Ekipa koja je drugu sezonu zaredom završila bez ijednog trofeja okupila se juče u svom sportskom centru u Zemunu.

ПАРТИЗАН ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ: Старт без деветорице репрезентативаца

FOTO: FK Partizan

Trener Aleksandar Stanojević na raspolaganju nije imao kompletan sastav, jer čak devetorica reprezentativaca koji nastupaju za četiri različite nacionalne selekcije nisu bila u prilici da se pojave u "Zemunelu".

Početak priprema, prva lekarska ispitivanja i laganiji trening propustili su reprezentativci Srbije Nemanja Jović, Nikola Štulić i Lazar Pavlović, kapiten Izraela Bibras Natho, mađarski as Filip Holender, koji se nalazi na Prvenstvu Evrope, kao i crnogorski reprezentativci Igor Vujačić, Aleksandar Šćekić, Siniša Seničanin koji nastupa za Bosnu i Hercegovinu, kao i Sejduba Suma (Gvineja).

- Imali smo prvi trening, a plan je da u prva dva dana priprema budu urađena sva neophodna medicinska ispitivanja. Polako igrače uvodimo u rad, a planirano je da prva tri dana imamo po jedan trening dok ne budemo skoro kompletni, a onda ćemo da pojačavamo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće nam se 20. juna, a Bibras Natho do 24. juna. Najkasnije će na pripreme doći Filip Holender, 12. jula, odmah posle završetka Prvenstva Evrope - kaže trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Zanimljivo je da su se juče na Stanojevićevoj prozivci pojavili i fudbaleri koji su tokom prošle sezone bili na pozajmicama u nekim drugim klubovima: desni bekovi Periša Pešukić i Luka Cucin, napadači Petar Gigić, Savo Arambašić i Bojan Matić.

Isključivo od njih i učinka na treninzima zavisi da li će da se zadrže u trening centru u Zemunu i krenu sa ostatkom ekipe na pripreme u Sloveniju, odnosno u Ptuj od 24. juna do 9. jula.

- Što se tiče momaka koji su na pozajmicama, o njihovom statusu ću pričati sa ljudima iz kluba. Sve ćemo uskoro da znamo - dodao je Stanojević.

PRVI TRENING

NA prvom treningu u sportskom centru u Zemunu juče su se pojavili golmani Vladimir Stojković, Stevanović, Popović i Gočmanac, defanzivci Živković, Miljković, Pešukić, Banjak, Brežančić, Obradović, Urošević, vezisti Zdjelar, Smiljanić, Terzić, Jojić, Marković, Denis Stojković, Čolić, Lakčević, Lutovac i napadači Milovanović, Matić, Gigić i Arambašić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?