ZVEZDA I AEK SPREMAJU RAZMENU: Gobeljić ide kod Milojevića, miljenik "delija" ponovo u crveno-belom?

Novosti online

14. 06. 2021. u 16:04

CRVENA zvezda je baš rešena da u letnjem prelaznom roku dovede Nenada Krstičića, ali to ne ide baš lako.

ЗВЕЗДА И АЕК СПРЕМАЈУ РАЗМЕНУ: Гобељић иде код Милојевића, миљеник делија поново у црвено-белом?

FOTO: M. Vukadinović

Vezista je još uvek pod ugovorom sa AEK-om i nada se da će dobiti papire i kao slobodan igrač vratiti se na "Marakanu", ali pregovori sa klubom, sa kojim ima ugovor na još godinu dana, ne idu lako.

Grčka štampa se danima bavi statusom iskusnog veziste, a danas je objavila novu informaciju. Portal "sportdog" piše da Crvena zvezda da je AEK-u ponudila novu opciju. Tačnije, Beograđani veruju da bi mogli da izdejstvuju razmenu igrača. Odnosno da se Nenad Krstičić preseli u Beograd kao slobodan igrač, a da put Atine krene Marko Gobeljić.

Kolege iz Grčke kao ključnu sponu u realizaciji ovog posla vide Vladana Milojevića. Srpskom stručnjaku na klupi AEK-a je hitno potrebno pojačanje na poziciji desnog beka, mestu koji je najčešće u karijeri pokrivao Marko Gobeljić.

Upravo je pod vođstvom pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca rođeni Kraljevčanin igrao najbolji fudbal u karijeri. Kod Dejana Stankovića je u sezoni za nama prednost na desnom boku imao Milan Gajić.

Ostaje da se vidi šta će biti od svega, tačnije da li će se Krstičić vratiti u Zvezdu, odnosno Gobeljić ponovo sarađivati sa Milojevićem.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)