ZVEZDA UŽURBANO RADI NA TRANSFERIMA: Pešić blizu dolaska, Kolarov neizvestan, Krstović ide na pozajmicu

Novosti online

02. 06. 2021. u 09:39

KRENULO je žestoko da se radi u Crvenoj zvezdi u letnjem prelaznom roku, iako on zvanično nije počeo. Crveno-beli su već dovedil kapitalno pojačanje u vidu austriskoj reprezentativca Aleksandra Dragovića.

ЗВЕЗДА УЖУРБАНО РАДИ НА ТРАНСФЕРИМА: Пешић близу доласка, Коларов неизвестан, Крстовић иде на позајмицу

FOTO: M. Vukadinović

Na "Marakani" se radi punom parom, pa tako "Sportski žurnal" donosi vesti da je Aleksandar Pešić bliži dolasku od imenjaka Prijovića.

Napadač je u međuvremenu obavio razgovor sa čelnicima kluba i u narednim danima se očekuje konačna odluka. Ukoliko kaže "da", crveno-beli će odustati od Prijovića.

Inače, to bi bio povratak u Crvenu zvezdu fudbalera koji je poslednji angažman imao u Izraelu gde je nastupao za Makabi iz Tel Aviva.

Takođe, mladi napadač Nikola Krstović bi trebalo da ode na pozajmicu u redove novog superligaša, ekipu Kolubare.

Poslednja informacija koja se pojavila je ta da je dolazak Aleksandra Kolarova na "Marakanu" pod velikim znakom pitanja, jer oporavak od operacije kičme ne teče onako kako su se obe strane nadale.

- Od gotovog posla, međutim, došlo se do nove neizvesnosti, čak i prognoza da od zvučnog pojačanja za šampiona nema ništa - piše "Žurnal."

Ostaje da se vidi šta će biti od svega. Zvezda očigledno želi da napravi jak tim kako bi pokušala da se domogne grupne faze nekog evropskog takmičenja.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a