HURRICANE ZA "NOVOSTI": Pred veliko finale naše zlatne devojke poslale moćnu poruku Srbima

Goran Čvorović

21. 05. 2021. u 22:05

OBRADOVALE su članice grupe Hurricane celu Srbiju plasmanom u finale 65. "Evrosonga", a sutra ćemo im stiskati palčeve za što bolji plasman u Roterdamu, u završnoj večeri glamuroznog evropskog muzičkog spektakla.

HURRICANE ЗА НОВОСТИ: Пред велико финале наше златне девојке послале моћну поруку Србима

Foto EPA

- Sam ulazak u finale je već veliki uspeh, a sve više od toga dodatno će nas obradovati - ističe za "Novosti" članica trija Ivana Nikolić.

- Veoma smo uzbuđene pred finale i jedva čekamo da damo sve od sebe, da mi budemo zadovoljne, ali i da celu našu publiku učinimo ponosnom.

Objavljivanje imena srpske grupe već u drugoj najavi na spisku finalista, izazvalo je veliko oduševljenje u našem timu. Ali, vremena za slavlje nije bilo.

- Sa polufinalne večeri iz arene smo se vratile posle ponoći, a juče ujutro, pre devet, već smo bile na probi defilea zastava. Sve je usmereno ka nastupu za stručni žiri u petak, a u subotu uveče za publiku - kaže nam Sanja Vučić.

Sve tri su sada usredsređene na to da ostave što bolji utisak na završnoj predstavi.

NEGATIVNE NA KORONU

ZORAN Milinković rekao nam je i za komplikovanu zdravstvenu proceduru, po kojoj test na koronu moraju da rade na svaka dva dana.

- Svi smo negativni, što se tiče korone. Ali, imamo pozitivnu energiju za što bolji nastup - kaže producent "Harikejna".

Obaveze oko nastupa, i naročito aktuelna situacija oko pandemije korone, ostavljaju malo prostora za obilazak Roterdama.

- Slobodno vreme, kojeg je zaista malo, koristimo da se odmorimo i napunimo energijom za nove obaveze. Zbog posebnih bezbednosnih pravila, nije nam dozvoljeno da same obilazimo grad, šetamo, odemo u kupovinu, osim ako nije u organizaciji domaćina - navodi za "Novosti" Ksenija Knežević.

U Roterdamu na "Evrosongu" je i osnivač grupe i producent Zoran Milinković.

Foto Promo

- Iako je konkurencija velika, očekivali smo da ćemo ući u finale. Najveću ulogu odigrali su energija i harizma članica grupe i, naravno, celokupni nastup - kaže Milinković za "Novosti".

Ističe i da je pesma među najtežim za izvođenje, jer devojke u isto vreme i pevaju i igraju, ali i da je koreograf Milan Gromilić zaista uradio veliki posao. Navodi i da devojke ovih dana imaju teške i naporne probe.

- Nema vremena za slavlje, sve do subote uveče - optimista je Milinković, iako se, kako kaže, nikada ne zna koja će pesma dobiti najviše naklonosti žirija i publike. - Verujemo u naš nastup.

"URAGANKE" NASTUPAJU OSME

VEČERAS (21.00) "Harikejn" će u dvorani "Ahoj" nastupiti kao osme od 26 učesnika finalista. Šou otvara Kipar, a zatim slede predstavnici Albanije, Izraela, Belgije, Rusije, Malte i Portugalije. Posle Srbije, predstaviće se Velika Britanija, Grčka, Švajcarska, Island, Španija, Moldavija, Nemačka, Finska, Bugarska, Litvanija, Ukrajina, Francuska, Azerbejdžan, Norveška, Holandija, Italija, Švedska i San Marino. Članice "Harikejna" su juče prvo imale dnevnu probu, dok je za večernje sate bila zakazana još jedna, generalna proba, na osnovu koje glasaju članovi žirija.

Očekuje Zoran istovremeno i podršku komšija, s obzirom na to da smo jedini preostali predstavnici iz celog regiona. Hvali organizaciju celog takmičenja, a naglašava i druženje među takmičarima iz cele Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna