HURRICANE RUŠE JUTJUB: Uraganke imaju najviše pregleda, ceo svet gleda kako su dominirale na sceni (VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2021. u 23:31

ATRAKTIVNE Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić na ovogodišnjoj Evroviziji brane zastavu Srbije kao grupa "Hurricane", a nastupile su pod rednim brojem 9 i nastupom "zapalile" Arenu u Roterdamu.

HURRICANE РУШЕ ЈУТЈУБ: Ураганке имају највише прегледа, цео свет гледа како су доминирале на сцени (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Srpske predstavnice su pored zavodljive garderobe "zapalile" studio energičnim i vrelim plesom kojim su doprinele performansu koji se završio uz gromoglasni aplauz publike i ostalih prisutnih takmičara, a brojne reakcije ubrzo su se izređale i na društvenim mrežama.

Podršku su pored domaće publike pružili i stranci, kao i komšije iz regiona, a kada je reč o ostalim platformama primetno je i da su naše devojke, sudeći po pregledima na Jutjubu, jedne od favorita!

Naime, za samo 22 minuta preko 300 hiljada ljudi pregledalo je nastup srpskih predstavnica na zvaničnom kanalu Evrovizije na Jutjubu, što je po 10-20 puta više od ostalih snimaka, a broj pregleda iz sekunda u sekund drastično raste.

Podsećamo, osim Srbije, večeras se publici predstavljaju takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)