ANĐELINA DŽOLI ISKRENO PRIZNALA: Zapostavila sam karijeru zbog razvoda od Breda Pita

Novosti onlajn

09. 05. 2021. u 20:51

HOLIVUDSKA glumica Anđelina Džoli na promociji svog novog filma "Oni koji me žele mrtvu", odgovarala na pitanje novinara, koji su želeli da znaju zašto poslednjih godina gotovo da je nije bilo na filmskom platnu, niti se bavila rediteljskim poslom.

АНЂЕЛИНА ЏОЛИ ИСКРЕНО ПРИЗНАЛА: Запоставила сам каријеру због развода од Бреда Пита

Foto: Tanjug/AP

- U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija - kratko je odgovorila Džolijeva, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.

Inače, glumica sve čini kako bi njeni naslednici, blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.

- Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osećam da mi za to nedostaju sve veštine i da nisam dobra, ali se snalazim. Deca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi. Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sedim celu noć i razgovaram - završila je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad decom. Ona je njega optužila i za porodično nasilje, što on negira.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)