ĐOLE O PODELI IMOVINE: "Svako ima prava na svoj deo" - Đogani je ovo pričao samo nekoliko dana pre skandala!

Novosti onlajn

07. 05. 2021. u 21:23

PRAŠINA koja se podigla nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da Đole Đogani navodno vara svoju Vesnu Đogani i dalje se ne spušta.

ЂОЛЕ О ПОДЕЛИ ИМОВИНЕ: Свако има права на свој део - Ђогани је ово причао само неколико дана пре скандала!

Foto: Printscreen/Jutjub

Denser i pevačica se nisu venčali ni posle 20 godina ljubavi, Đole je pred kamerama nedavno otkrio koji je razlog za to, ali i priznao da ako se stvari između njih zakomplikuju i svako krene svojim putem, da će imovinu podeliti bez trzavica jer kako ističe sve su stekli zajedničkim trudom i radom.

- To je samo ugovor to nema veze sa stvarima koje čine život. Ne daj bože da se desi nešto, onda zakonsi moraš da prođeš peripetije kad hoćeš da se razvedeš. Može da bude problem, jer jedna strana tada nešto može, druga ne može, ovako se dogovorite sve. Što se tiče ekonomskog dela, svako ima pravo, i ako si mesec dana živeo sa nekim, možeš da deliš sve na pols - rekao je Đole.

Podsetimo, njega je ekipa "Paparaco lova" uhvatila u kolima sa starijom gospođom, za koju se navodno ispostavilo da je njihova kućna prijateljica i menadžerka.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)