NE GNEVITE BOGA, NE PREJEDAJTE SE: Glumac Viktor Savić apeluje na ljude da obrate pažnju tokom praznika (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2021. u 22:59

GLUMAC Viktor Savić je putem video poruke apelovao na ljude da obrate pažnju na ponašanje tokom 1. maja, za praznik rada, jer on pada na hrišćanski praznik, Veliku subotu.

НЕ ГНЕВИТЕ БОГА, НЕ ПРЕЈЕДАЈТЕ СЕ: Глумац Виктор Савић апелује на људе да обрате пажњу током празника (ВИДЕО)

Foto: Instagram

- Apelujem na sve vas koji se nazivate hrišćanima, ali i na vas koji se ne nazivate tako, ali u određenim životnim trenucima, kada vas stegnu nevolje, nesreće, muke, tuge, se ipak pomolite Bogu, da se za ovaj 1. maj suzdržite od prejedanja mesištem i od prebijanja alkoholom - počeo je Viktor.

- Ove godine 1. maj pada na Veliku subotu, to je dan kada se naš Gospod, koji se zbog nas dragovoljno žrtvovao, nalazi u grobu. S obzirom da odmah sutradan, u nedelju, ide Vaskrs, a nakon toga ponedeljak i utorak koji će biti neradni dani, predlažem da slavlje ipak odložite za te dane - rekao je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_)

- Braćo i sestre, nemojte da gnevimo onoga od koga ćemo sutra svi očekivati pomoć i milost. Želim vam da vam naredni dani svima donesu mir i blagostanje i zdravlje duševno i telesno, živeli! - zaključio je Savić.

"Tako se utiče na mlade, svaka čast", "Bravo na širenju pravih vrednosti", "Kakav si ti lik, kakve reči, bravo!", "Svaka čast, ljudino", "Upravo tako, sve si lepo rekao", "Bravo, legendo", neki su od komentara.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri