NAJBOLJI U "VORLD MJUZIKU": Priznanje vokalnoj radionici "Bistrik" na takmičenju "Konstantin Veliki"

M. Ć.

30. 04. 2021. u 10:23

ETNO-pevačica Bilja Krstić, koja je, pre nekoliko godina, osnovala vokalnu radionicu "Bistrik", podelila je sa pratiocima na "Fejsbuku" lepu vest upravo na tu temu.

НАЈБОЉИ У ВОРЛД МЈУЗИКУ: Признање вокалној радионици Бистрик на такмичењу Константин Велики

Foto Instagram/vokalna_radionica_bistrik

Radionica je dobila priznanje za najboljeg izvođača u kategoriji "vorld mjuzik" na aktuelnom međunarodnom muzičkom takmičenju "Konstantin Veliki" u Nišu.

- Presrećne smo jer je "Bistrik" osvojio najviše poena (91,8) u kategoriji - radosno će Krstićeva za "Novosti", koja će vaskršnje praznike provesti na Srebrnom jezeru.

- Ovo je druga godina kako postoji festival u organizaciji Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, i održava se putem interneta. Svi znamo koliko je bilo teško ovih godinu dana organizovati bilo kakav čas, susret, probu.

Velika je bila radost kada smo se videle u Radio Beogradu koji nam je mnogo pomogao - pre svega direktor tehnike Zorana Bojičić i ekipa, na čelu sa sjajnim toncem LJubinkom Gordićem, napravivši odličan osmominutni snimak u holu radija.

Lepa vest nas je mnogo obradovala, i već pravimo nove planove. Najvažniji sledeći događaj će biti završni godišnji koncert radionice u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)