NAJBOLJI U "VORLD MJUZIKU": Priznanje vokalnoj radionici "Bistrik" na takmičenju "Konstantin Veliki"

M. Ć.

30. 04. 2021. u 10:23

ETNO-pevačica Bilja Krstić, koja je, pre nekoliko godina, osnovala vokalnu radionicu "Bistrik", podelila je sa pratiocima na "Fejsbuku" lepu vest upravo na tu temu.

НАЈБОЉИ У ВОРЛД МЈУЗИКУ: Признање вокалној радионици Бистрик на такмичењу Константин Велики

Foto Instagram/vokalna_radionica_bistrik

Radionica je dobila priznanje za najboljeg izvođača u kategoriji "vorld mjuzik" na aktuelnom međunarodnom muzičkom takmičenju "Konstantin Veliki" u Nišu.

- Presrećne smo jer je "Bistrik" osvojio najviše poena (91,8) u kategoriji - radosno će Krstićeva za "Novosti", koja će vaskršnje praznike provesti na Srebrnom jezeru.

- Ovo je druga godina kako postoji festival u organizaciji Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, i održava se putem interneta. Svi znamo koliko je bilo teško ovih godinu dana organizovati bilo kakav čas, susret, probu.

Velika je bila radost kada smo se videle u Radio Beogradu koji nam je mnogo pomogao - pre svega direktor tehnike Zorana Bojičić i ekipa, na čelu sa sjajnim toncem Ljubinkom Gordićem, napravivši odličan osmominutni snimak u holu radija.

Lepa vest nas je mnogo obradovala, i već pravimo nove planove. Najvažniji sledeći događaj će biti završni godišnji koncert radionice u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)