VAKCINACIJA NAM VRAĆA KONCERTE: Iz Kragujevca pokrenuta akcija "Vreme je za nas"

M. Ć.

25. 04. 2021. u 10:40

KRAGUJEVAČKI "Arsenal fest" pokrenuo je akciju "Vreme je za nas", čiji je cilj da kroz izjave uticajnih muzičara bude skrenuta pažnja na potrebu preduzimanja svih neophodnih mera zdravstvene zaštite, kao što su distanca, nošenje maske i vakcinacija, kako bi uskoro bile stvorene mogućnosti za održavanje koncerata i festivala.

ВАКЦИНАЦИЈА НАМ ВРАЋА КОНЦЕРТЕ: Из Крагујевца покренута акција Време је за нас

Foto: M. Pešić

U nizu kratkih promo klipova, uz slogan "Budimo zajedno", akcija "Arsenala", najavljenog za 24, 25. i 26. jun u Kragujevcu, poručuje: "Imaš izbor - drži distancu, nosi masku, vakciniši se".

- Pozivam vas da preduzmete sve korake u cilju zaštite protiv ove bolesti. Pretpostavljam da vam, kao i nama, veoma nedostaju koncerti i festivali - kaže kantautor Nikola Vranjković, u akciji u kojoj će uzeti učešće uskoro i Vlada Janković Džet, Nenad Pejović ("Kanda, Kodža i Nebojša") i brojni drugi muzičari.

Član Bajaginih "Instruktora" i vođa "Baba" Žika Milenković uželeo se, kao i svi, dobre muzike i bendova uživo. On poručuje da do tada "moramo da nosimo maske, a kad počnu festivali, treba da znamo kako da se ponašamo u publici". Basistkinja i pevačica "I-pleja" Maja Cvetković nada se da ćemo se "svi pridržavati mera i učiniti sve da se zaštitimo, kako bi festivali krenuli".

Foto: V. Danilov

Žika Milenković

- Vakcine su vam dostupne, uradite sve što je u vašoj moći - poručuje mladi kantautor Ivan Jegdić.

Foto: ATA Images

Maja Cvetković

Frontmen kultnog kragujevačkog pank benda KBO Saša Vujić Vuja ističe da je "jedini lek vakcinacija", i da se on vakcinisao, pa makar ga "Bil Gejts proganjao, ili se čak pretvorio u reptila".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri