EKSKLUZIVNO - DAH GLAMURA NA DODELI OSKARA: Đulijana Rančić, "E! Uživo sa crvenog tepiha"

Bojana JOVANOVIĆ

24. 04. 2021. u 10:33

SA dva meseca zakašnjenja u odnosu na planiran datum, zbog virusa korona, ovogodišnja, 93. dodela Oskara, biće održana sutra, u losanđeloskom "Dolbi teatru", gde će zlatne statuete biti lično uručene dobitnicima.

ЕКСКЛУЗИВНО - ДАХ ГЛАМУРА НА ДОДЕЛИ ОСКАРА: Ђулијана Ранчић,  Е! Уживо са црвеног тепиха

Foto E! Entertainment

Uz zlatnu, svake godine najsjajnija boja na manifestaciji svakako je crvena, i to ona sa tepiha kojim koračaju najslavnija imena filmske industrije današnjice. Naši gledaoci imaće priliku da, putem malih ekrana, "odmeravaju" glamurozne toalete bogatih i slavnih i vide intervjue sa brojnim poznatim ličnostima, prateći emisiju "E! Uživo sa crvenog tepiha", sutra od 23.00 na E! Kanalu. Biće sigurno zanimljivo i drugačije, a domaćini ceremonije, između ostalih, biće Bred Pit, Harison Ford, Hali Beri, Ris Viderspun, Rene Zelveger, Hoakin Finiks.

Proteklih 16 godina, "E! Uživo sa crvenog tepiha", u tandemu su vodili Amerikanka italijanskog porekla, Đulijana Rančić, i Džejson Kenedi, ali je on nedavno najavio svoj odlazak, tako da će sutra uveče pomenuta dama sama voditi šou. U ekskluzivnom intervjuu za "Novosti" Rančićeva, koja, inače, prezime duguje suprugu hrvatskih korena, otkriva nam kako će sve izgledati u vanrednim okolnostima.

* U kom formatu će se emitovati "E! Uživo sa crvenog tepiha", ako uzmemo u obzir restrikcije zbog virusa korona?

- U kontaktu smo sa mnogim zvezdama sa dodele Oskara, što nam omogućava da uživo i onlajn vodimo jedinstvene i zabavne razgovore, od Live From E!: Brunch do Live From E!: Oscars After Parti. Pružićemo gledaocima najopsežnije izveštavanje sa više platformi, na mobilnim aplikacijama i društvenim mrežama. Naši produkcijski protokoli u skladu su sa bezbednosnim smernicama kompanije En-Bi-Si Univerzal, preporukama zdravstvenog sistema, uputstvima sindikata, državnih i lokalnih uredbi. Zdravlje i sigurnost cele ekipe, kao i svih prisutnih, naš je prioritet.

* Koji su trendovi i dizajneri za koje mislite da će dominirati ovogodišnjim crvenim tepihom dodele Oskara?

- Poznate ličnosti uvek unesu svoj lični stil na tepih, što sa nestrpljenjem očekujem da vidim. Tokom našeg izveštavanja u nedelju, biće nam omogućen pristup iza kulisa gde ćemo, između ostalog, razgovarati sa stilistima o njihovom "oskarovskom" izgledu, namenjenom nominovanima i voditeljima, zbog čega sam vrlo uzbuđena.

INTERVJUE ĆEMO RADITI UŽIVO

* DA li mislite da će se događaji na crvenom tepihu ikada ponovo "vratiti u normalu", pa će svi prisustvovati uživo?

- Očekujemo da ćemo sutra mnoge nominovane i voditelje intervjuisati uživo i lično. Crveni tepih je glavna stvar na svakoj velikoj dodeli nagrada. Često je preteča najvećih pop-kulturnih događaja u kojima postoje trenuci kada se vesti prvo "stvore" tamo. Cilj nam je da nastavimo rad u oblasti stvaranja priča i razmena informacija, uz nove i drugačije formate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)