NE MOŽE DA SE POMIRI SA GUBITKOM: Tozovčeva supruga Mima svaki dan obilazi njegov grob!

Novosti online

12. 04. 2021. u 08:25

SIPRUGA Predraga Živkovića Tozovca Emilija Mima Živković teško podnosi njegov odlazak, a jedina uteha joj je da svaki dan obilazi njegov grob.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОМИРИ СА ГУБИТКОМ: Тозовчева супруга Мима сваки дан обилази његов гроб!

Foto: J. Lazić

Pevačeva partnerka, s kojom je proveo 40 godina, a tek nedavno se venčao, ne može da prihvati to da je on preminuo, kaže naš sagovornik blizak Emiliji. On dodaje da je Mima, uprkos podršci porodice, ćerke Sanje, unuke Jovane, kao i brojnih prijatelja, van sebe i da joj je jedina uteha da svako jutro odlazi na Novo groblje, gde je Tozovac sahranjen.

Iako je to običaj, da se prvih nedelju dana svaki dan obilazi večna kuća pokojnika, njegova udovica planira da to radi sve dok može da ide samostalno. Ipak, zasad joj društvo prave ćerka i unuka, kao i drugi članovi porodice, koji je voze do tamo.

 

Mima na Tozovčevom grobu provodi dnevno minimum sat vremena, pali sveće, donosi cveće i čisti i sređuje njegovu večnu kuću, a kako kaže sagovornik, sve vreme plače. Ona ne može da prihvati činjenicu da njega nema, a posebno joj je teško ujutru jer je navikla da piju prvu jutarnju kafu zajedno. Iako njeni najbliži govore da će s vremenom da joj bude lakše, ona odbija to i tvrdi da neće prestati da obilazi njegovu večnu kuću kako sećanje na njega ne bi nestalo.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)