"TO JE BIO MOJ POSLEDNJI ČAS KOD ALEKSIĆA": Timotijević se prisetio škole glume, a jedna rečenica bila je presudna!

Novosti online

11. 04. 2021. u 20:41

POPULARNI glumac Miloš Timotijević osvrnuo se na događaje koji su potresli srpsku javnost u poslednjih par meseci.

ТО ЈЕ БИО МОЈ ПОСЛЕДЊИ ЧАС КОД АЛЕКСИЋА: Тимотијевић се присетио школе глуме, а једна реченица била је пресудна!

Foto: Printscreen

Kao neko ko se spremao za Akademiju i Miloš Timotijević bio je jedan od učenika ozloglašenog profesora glume Miroslava Aleksića. O svom iskustvu sa profesorom glume Miloš je rekao sledeće:

- Provodio sam dosta vremena u mikonoj grupi gde sam imao i lepih i loših iskustava. Sad kad se sve izdešavalo, to iskustvo je meni ostalo u dobrom sećanju, ali čovek nekako ima tendenciju da loše stvari zaboravlja i onda tek neki druki su mi ukazali na to kakav je on bio prema meni. Međutim, ja se toga stvarno ne sećam.

- Jedino što sam, kad sam se spremao za Akademiju bio je dosta čudan trenutak. Prvi put me je on spremao, posle treće godine srednje škole i ja sam prošao u uži izbor. Tada nisam imamo neku ambiciju da prođem, nekako sam hteo da završim srednju. Ali kada sam hteo drugi put da spremam, tada sam već želeo. On mi je rekao na tom jednom času, kada je pitao ko će da se sprema za glumu ove godine i kada ma ja podigao ruku "Ti, Miloše, spusti ruku". Kada sam ga pitao zašto, odgovorio mi je da ja nisam za ovoj poziv, jer sam ušao u uži izbor samo zato što me je on spremao - priseća se glumac.

- To je bila rečenica i to je bio moj poslednji čas kod Mike u grupi. Prosto sam shvatio da kad neko nema poverenja u vas, nema razloga ni da ja gubim vreme više u toj grupi - naveo je Timotijević gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Miloš je i podržao svoje koleginice, koje su istupile sa pričom da su bile zlostavljane od strane Aleksića.

- U prvom trenutku kada sam čuo to ja sam prvih pet sekundi bio šokiran, međutim, kada sam negde povezao stvari onda sam shvatio da se to uklapa u taj profil. Šokiran sam samo što nisam ništa primetio. S obzirom da je toliko devojaka mladih izašlo sa pričom, uverenja sam da se to desilo - kaže Timotijević.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)