UROŠ JOVČIĆ OTKRIVA KADA STAJE NA LUDI KAMEN: Lepa Španjolka se samo zbog njega preselila u Beograd - evo kakvi su im planovi

Novosti onlajn

07. 04. 2021. u 21:31

УРОШ ЈОВЧИЋ ОТКРИВА КАДА СТАЈЕ НА ЛУДИ КАМЕН: Лепа Шпањолка се само због њега преселила у Београд - ево какви су им планови

Foto Promo /Arhiva

GLUMAC Uroš Jovčić se krajem prošle godine ste se verio sa dugogodišnjom devojkom DŽenifer DŽeni Martin.

Evo šta kaže o planovima za venčanje:

- Ne želim da previše otkrivam, a jedan od razloga je što sam sujeveran, pa ne volim previše da pričam o nečemu, da ne bih izbaksuzirao. Planirali smo svadbu za ovu godinu, za ovo leto, ali to još uvek ništa nije sigurno zbog situacije u kojoj se nalazimo. Voleo bih da napravimo svadbu kako smo zamislili i planirali, pa ćemo videti šta će od svega toga biti i kako nam mere budu dozvolile.

DŽenifer je i glumica i pevačica. Planirate li neki zajednički projekat?

- Ne planiramo trenutno nijedan zajednički projekat. Ja se bavim glumom i fokusiran sam samo na glumu, ona jeste završila glumu i pevanje i želi da se pre svega fokusira na pevačku, odnosno muzičku karijeru, tako da se u tom smislu malo razilazimo. Ali nikad se ne zna šta donosi dan, a šta noć. Mi se podržavamo u tome što radimo, svako ide svojim putem, ali ukoliko nam se putevi spoje, kao što jesu više puta, naravno da ćemo prihvatiti i biti zadovoljni.

Foto Instagram/jennimartin

Lepa Špankinja se zbog ljubavi preselila u glavni grad. Da li ste definitivno odlučili da vam Beograd bude baza u budućnosti?

- Jeste, DŽenifer se zbog mene i ljubavi, sa lepih Kanarskih ostrva preselila u Beograd, na Voždovac, na beogradsku kaldrmu. Super nam je, živimo zajedno evo već tri godine, planiramo ovde Bože zdravlja da osnujemo i porodicu i da nam ovde bude naša stalna baza. Naravno, nikad se ne zna, možda nas poslovne obaveze odvedu na neko drugo mesto. Pravimo planove ali puštamo i da nas vetar malo nosi. Za sada kako nam se namestilo je bilo super. Videćemo, bitno nam je da se volimo, da smo živi i zdravi i da smo zajedno, pa gde god da smo, nama će biti lepo. Za sada je to Beograd, a za kasnije ćemo videti.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)