TUGA U PORODIČNOJ KUĆI TOZOVCA: Saučešće prima supruga, rođaci tvrde: "Nije umro od korone" (FOTO)

M. Marković

06. 04. 2021. u 13:36

U PORODIČNI dom velikog Tozovca već od prepodneva počeli su da se okupljaju najbliža rodbina, prijatelji, kumovi i kolege.

ТУГА У ПОРОДИЧНОЈ КУЋИ ТОЗОВЦА: Саучешће прима супруга, рођаци тврде: Није умро од короне (ФОТО)

Foto: Labudović

Saučešće je primala njegova supruga Mima, s kojom se nedavno venčao, posle više decenija zajedničkog života u vanbračnoj vezi.

U kuću odakle je, zauvek otišao najpre je stigla Mimina ćerka Sanja, kumovi Boban  i Dragana Urošević, Ratko Rađenović. Merima Njegomir je od jutra sa Tozovcevom suprugom.

Ona je dugogodišnji prijatelj pevača, koji joj je i kumovao na venčanju. Bila je u kući kada je javljeno da je preminuo na VMA. Rođaci koji su došli oko 13 časova sa stvarima preminulog i reporteru "Novosti" su ispričali da nije Tozovac nije umro od korone, već od srčanog udara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!