BOJSI IZ "MUĆKI" BRANI SRBIJU: Oštro odgovorio na lupetanja američke glumice o našoj zemlji (VIDEO)

Novosti online

05. 04. 2021. u 19:28

BRITANSKI glumac DŽon Čalis, poznat po ulozi Bojsija, odgovorio je na Tviteru američkoj glumici Elizabet Olsen koja je u jednom intervju nedavno izjavila da „nema razloga da bilo ko poseti Srbiju“.

БОЈСИ ИЗ МУЋКИ БРАНИ СРБИЈУ: Оштро одговорио на лупетања америчке глумице о нашој земљи (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Čalis je na svom profilu na Tviteru napisao da se ne slaže sa njenim mišljenjem i da se u Srbiju posle prve posete vratio još jednom.

- Istražio sam Srbiju i vratio se po drugi put. Beograd je uzbudljiv grad, istorija i arhitektura su fascinantni a ljudi veoma gostoljubivi - napisao je on.

​Olsenova je u emisiji „Kiping sikrets“, između ostalog, govorila o snimanju filma u Srbiji. Rekla je da „nema razloga da bilo ko poseti Srbiju“ jer „nema ničeg jedinstveno srpskog, jer Srbija kao država postoji tek trinaest godina“.

- Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju - rekla je američka glumica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Mile

05.04.2021. 20:04

Ova takozvana glumica trebalo bi da procita bar jednu knigu Srbija je bila drzava i pre nego sto su oni proterali Idiance s svoje zemlji. Srbia ima sta da pokaze i Srpski narod je gostprimiv uvek ce docekati svakog . Ovo sto ona iznosi je cista laz ili iz neznanja prica glupost