NAŠLI ZAJEDNIČKI PULS: Maestralan televizijski nastup Stefana Milenkovića i grupe "Van Gog"

M. Ć.

05. 04. 2021. u 13:14

VIRTUOZ na violini Stefan Milenković i bend "Van Gog" napravili su nesvakidašnji spoj, i u emisiji "Studio", na Javnom servisu, izveli medli dva hita popularne rok grupe, "Neko te ima" i "Puls".

НАШЛИ ЗАЈЕДНИЧКИ ПУЛС: Маестралан телевизијски наступ Стефана Миленковића и групе Ван Гог

Foto Dragan Karakaš

Nastup, koji je i scenski i zvučno bio na visokom nivou, počeo je zvucima najznačajnije pesme u karijeri "Van Goga", "Neko te ima". Kada je Đule otpevao refren, fokus je prebačen na legendarnog violinistu, koji je uveo publiku u žestoki "Puls".

- Fenomenalno, uživao sam - ushićeno će Stefan posle nastupa sa "Van Gogom".

- Izazov je naći adekvatnu energiju, i sa jednom instrumentom koji je star 250-300 godina parirati energiji električnih instrumenata. To je muzika koja ima druge frekvencije, i tu moram da nađem balans, jer taj zvuk mora da se poklopi.

Vođa "Van Goga" Zvonimir Đukić Đule takođe nije krio oduševljenje. Zahvalio se Stefanu što je podelio sa njima "binu, energiju i note".

- Poželeo sam, kada sam video tvoj koncert sa bendom "Gorilaz", da zasviraš i sa nama, i želja mi se ostvarila - rekao je Đukić Milenkoviću.

- Hvala ti i što si nas svih ovih godina dostojanstveno predstavljao i što si branio čast muzike širom sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)