REKLA JE I ZA MIKU DA NIJE KRIV: Lidije Vukićević šokirala podrškom Lečiću, a sada je prozivaju - Prolupala, izigrava ludilo! (FOTO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 21:30

GLUMICA Lidija Vukićević oglasila se povodom skandala koji ovih dana potresa Srbiju, a tiče se optužbi na račun Branislava Lečića za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld.

РЕКЛА ЈЕ И ЗА МИКУ ДА НИЈЕ КРИВ: Лидије Вукићевић шокирала подршком Лечићу, а сада је прозивају - Пролупала, изиграва лудило! (ФОТО)

Foto. Printskrin

Naime, Lidija je stala na stranu Branislava Lečića, a nakon njene rečenica:

- Kako mene niko nije silovao - društvene mreže su se usijale.

Glumica je jasnog stava da Branislav nije silovao Danijelu, te, prema njenom mišljenju, Štajnfeldova se nećkala i nije imala jasan stav šta želi, a šta ne.

– Leka nije manijak. On je zgodan frajer kojem to apsolutno nije potrebno. Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije – istakla je Lidija Vukićević.

Korisnici Tvitera su njene reči osudili, a ovo su samo neki od uvredljivih komentara.

– Ko se kome tu šlihta ili su stvarno maloumnici, nisam pametna – jedan je od komentara.

Ipak, mnogi smatraju da je baš Lidija trebala da pruži podršku svojoj mlađoj koleginici.

– Baba prolupala! Umesto da pruži podršku, izigrava ludilo.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

stojan

04.04.2021. 04:09

Nemojte Lidosku kritikovati. Kao iskusna I zrela zena (koja je prosla sve faze....), ona lako ukapirava I poznate su joj sve suptilno-delikatne situacije na beogradsko pozorisnom asfaltu, te zato je treba pazljivo saslusati. Svaka njena ce otkriti neki novi detalj iz tog miljea,sto moze pomoci u razresavanju ovog velecarsijskog rasomona. Samo strpljivo I laganiska. Zivi bili pa videli.