MERIMA NJEGOMIR IMA SVE RAZLOGE ZA SLAVLJE! Pevačica se oporavila od korone, a onda ju je dočekala najlepša vest

Novosti online

03. 04. 2021. u 16:38

MERIMA NJegomir je pre nekoliko dana postala baka po četvrti put. Tokom celog dana slavna pevačica je primala čestitke, a za medije je otkrila i kako se oseća nakon što je preležala koronavirus.

МЕРИМА ЊЕГОМИР ИМА СВЕ РАЗЛОГЕ ЗА СЛАВЉЕ! Певачица се опоравила од короне, а онда ју је дочекала најлепша вест

Foto M. Anđela

– Moja Jelena se porodila, došla sam da vidim bebicu, verujte da sam mnogo srećna. NJoj je ovo treće dete, već ima sina i ćerku. Sada imam četvoro dece i isto toliko unučadi, a isto je i po rodu! Tri ćerke i sin, tri unuke i unuk. Ima li šta lepše od toga. Pozvala sam sve drage prijatelje da podelim ovu lepu vest u moru ružnih informacija koje slušamo svakog dana – kaže pevačica.

Ona je krajem februara bila desetak dana u bolnici, jer je imala simptome kovida-19, što je i potvrdio test.

– Na sreću, nisam čekala da se bolest razvije dok se lečim kod kuće, već sam odmah otišla u bolnicu i tu dobila potrebnu terapiju. Plašila sam se, jer je neposredno pre toga preminuo Đorđe Balašević, a čula sam da je on dugo ležao kod kuće, da je bio u teškom stanju kad je prebačen na kliniku. Nažalost, dok sam se borila sa virusom, napustio nas je i Sanja Ilić. Ne samo da smo bili kolege, nego i komšije. On ima vikendicu u Ameriću, a moja porodica na Kosmaju, pa smo se družili, pričali gde je lepše – prisetila se Merima.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)