"NE SEDAJTE U VOZ ZATO ŠTO SU VAM BABE IZ SELA REKLE DA JE POSLEDNJI" Bekuta poslala snažnu poruku na Tviteru - objava postala viralna!

Novosti onlajn

16. 02. 2021. u 15:49

PEVAČICA Ana Bekuta za Dan zaljubljenih poslala je poruku svim devojkama.

НЕ СЕДАЈТЕ У ВОЗ ЗАТО ШТО СУ ВАМ БАБЕ ИЗ СЕЛА РЕКЛЕ ДА ЈЕ ПОСЛЕДЊИ Бекута послала снажну поруку на Твитеру - објава постала вирална!

Foto: Printscreen/Jutjub

Naime, Ana se oglasila na društvenoj mreži Tviter, na kojoj inače često iznosi svoje stavove, i napisala tvit koji je vrlo brzo postao viralan. 

- Devojke, neka vas ne plaši vreme. Prava ljubav će doći. Ne sedajte u voz samo zato što su vam babe iz sela rekle da je poslednji. Svoj pravi voz prepoznaćete same. Kad istinski budete volele sebe, pravi voz će doći na peron - napisala je Ana.

Podsetimo, pevačica je u svom intervjuu povodom Dana zaljubljenih progovorila o svojoj devetogodišnjoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem:

- Žar je još uvek prisutan, čak mislim da je još veći, kako godine prolaze. Sada se mnogo bolje poznajemo, opušteni smo jedno prema drugom, zbijamo šale bez ljutnje i u društvu smo omiljeni baš iz tih razloga. Ljudi vole da nas vide raspoložene, a pogotovo Milutina, koji je veoma duhovit pa ume da zbija šale i na svoj i na naš račun. Uživamo jedno u drugom i neka tako i ostane - rekla je pevačica za Alo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna