SRĐAN PREDOJEVIĆ PRIZNAO: "Mesecima sam tražio posao, bilo mi je veoma teško"

Novosti online

16. 02. 2021. u 14:25

VODITELj Srđan Predojević odnedavno je ponovo deo "Pinka", a kako kaže pre nego što je sklopio dogovor sa čelnicima ružičaste televizije, mesecima je tražio posao.

СРЂАН ПРЕДОЈЕВИЋ ПРИЗНАО: Месецима сам тражио посао, било ми је веома тешко

Foto: Instagram

Srđan Predojević počeo je da radi na novom "Pinkovom" informativnom kanalu "Vesti", gde će imati autorsku emisiju.

- Period od proteklih šest meseci iskoristio sam da se dobro naspavam i uspeo sam u tome. Aktivno sam tražio posao po celoj Srbiji i kao diplomirani komunikolog i kao pilot. Išlo je veoma teško, naročito zbog cele situacije oko korone. Ali, očigledno da je vreme radilo za mene i u jednom trenutku je stigla ponuda baš onakva kakva se samo poželeti može - dnevnik u glavnom terminu na novoj televizijskoj stanici - rekao je voditelj.

Srđan će emisiju voditi sa mladom jutjuberkom Sarom Stanković, a sada se osvrnuo na njihovu saradnju.

- Veza između emisije i publike biće upravo Sara, koja ima ogromno iskustvo na društvenim mrežama gde je veoma prepoznatljiva. Nije je to kandidovalo da dobije posao, već to što je završila političke nauke u Parizu, simultano prevodi francuski, a sada je na postdiplomskim studijama iz oblasti novinarstva. Sara je sačinjena od poštenja, elegancije, dobrote i marljivosti - kaže Predojević.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice