TEŠKA TRAGEDIJA NAŠEG PEVAČA: Ćerka mu pronađena mrtva u stanu, brat i bratanac umrli, slomljenog srca napisao - "Sve sam živo sahranio..."

Novosti online

09. 02. 2021. u 20:52

MUZIČAR Milić Vukašinović doživeo je veliku slavu i uspeh tokom života, ali ga nažalost nisu izbegle tragedije i tužna subina.

ТЕШКА ТРАГЕДИЈА НАШЕГ ПЕВАЧА: Ћерка му пронађена мртва у стану, брат и братанац умрли, сломљеног срца написао - Све сам живо сахранио...

Milić Vukašinović

Bilo je dana kada je živeo i na rubu egzistencije. Izvukao se iz svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela, nakon saznanja da je Maja preminula, Milić je za medije ispričao o svojoj borbi sa opijatima.

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića pronađena je u beživotnom stanju u njegovom stanu, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri.

Nakon što je u julu 2018. godine izgubio ćerku Maju, muzičar Milić Vukašinović otkrio je da je izgubio i bratanca i tada je na tviteru napisao:

- Učim prve akorde pokojnog sina od mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti j*bem. Bog me valjda čuva za kraj - napisao je Milić uz fotografiju.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)