SANJA MARINKOVIĆ UŽIVA NA ODMORU: Posle teškog perioda, voditeljka se opušta u Dubaiju (FOTO)

Novosti onlajn

02. 02. 2021. u 22:42

САЊА МАРИНКОВИЋ УЖИВА НА ОДМОРУ: После тешког периода, водитељка се опушта у Дубаију (ФОТО)

Foto: Printscreen/K1

VODITELJKA Sanja Marinković trenutno uživa na odmoru u Dubaiju, a, kako je istakla, i te kako uživa u sunčanim danima na plažama.

- Od jutros sam na plaži i zaista uživam, ali odmah da vam kažem da od danas ovde više nije tako bezbrižno. Danas su na snagu stupile restriktivne mere jer je dnevni broj obolelih od virusa korona premašio cifru od 4.000. To je rezultat novogodišnjih i božićnih praznika jer su ljudi iz celog sveta pohrlili ovde da provedu praznike i odmore se - rekla je ona.

Kako je objasnila, muzika u barovima je zabranjena, i na ulicama je obavezno nošenje maski.

- Ako u taksi uđete bez maske, kazna za ovaj prekršaj je 1.000 evra. Na delu je ozbiljna kampanja za podsticanje vakcinacije građana, pa tako u mnogim restoranima i barovima osobe koje su primile vakcinu imaju posebne popuste za hranu i piće. I ovde građani mogu da biraju koju će vakcinu primiti, a ono što znam je da su dostupne Fajzerova i kineska, dok ruske nema - kazala je Sanja Marinković za "K1" televiziju.

Na pitanje voditelja da li sme da pita sa kim je na odmoru, Sanja je uz prepoznatljiv glasan smeh rekla:

- Smeš, naravno. Sama sam. Prvi put sam sama na odmoru otkako sam rodila sina. Uživam sa svojim drugaricama koje ovde žive i sjajno se provodimo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)