SILOVAO ME, A TVRDIO DA ME VOLI: Glumica Evan Rejčel Vud optužila bivšeg verenika za zlostavljanje

V.N.

01. 02. 2021. u 23:31

AMERIČKA glumica i aktivistkinja Evan Rejčel Vud (33) govorila je ranije da ju je zlostavljao bivši dečko, a juče je "Instagramu" objavila da je reč o pevaču Merilinu Mensonu (52).

СИЛОВАО МЕ, А ТВРДИО ДА МЕ ВОЛИ: Глумица Еван Рејчел Вуд оптужила бившег вереника за злостављање

Foto EPA

- Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, koji je svetu poznat kao Merilin Menson - napisala je Evan.

- Počeo je dok sam bila tinejdžerka i stravično me zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i manipulisao sa mnom kako bih mu bila pokorna. Živim u strahu od odmazde, klevete ili ucene. Hoću da razotkrijem ovog opasnog čoveka i sve one koji su mu to omogućili, pre nego što uništi još života.

Foto EPA

Vudova je šok-rokera Mensona upoznala 2007. kada je imala 18 godina, a on 36. Verili su se u januaru 2010, ali su raskinuli sedam meseci kasnije. O pretpljenom zlostavljanju je 2018. već svedočila pred odborom za pravosuđe, navevši da je njeno iskustvo sa porodičnim nasiljem bilo toksično, mentalno, fizičko i seksualno zlostavljanje.

- Počelo je polako, ali je vremenom eskaliralo - ispričala je tada Evan Rejčel. - Pretio je da će me ubiti, uperio bi mi lampu u lice kao u policiji, ispirao mozak. Budila sam se pored čoveka koji je tvrdio da me voli, a sve vreme me je silovao.

MACOLOM O LOBANjU

MUZIČAR Merilin Menson, koji je umetničko ime uzeo po legendarnoj Merilin Monro i najozloglašenijem masovnom ubici Čarlsu Mensonu, izjavio je 2009. za magazin "Spin" da svakodnevno sanjari kako macolom razbija lobanju Evan Rejčel Vud. Kada je to lane spomenuo jedan novinar, predstavnik Mensona je obrazložio da je to "očigledno bio intervju rok zvezde koja promoviše novi album, a ne činjenično stanje".

Glumicu su vrlo brzo podržale još četiri žene i objavile svoje optužbe protiv Mensona, detaljno opisujući mučna iskustva koja su imale sa njim (seksualno i psihičko zlostavljanje, razne oblike prinude, nasilja i zastrašivanja). Neke od njih pate od depresije, noćnih mora i posttraumatskog stresnog poremećaja.

Ni Menson, ni njegov tim, nisu još reagovali na ove optužbe, ali su u prošlosti kategorično negirali slične navode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!