PREMINULA NATALI DELON: Fatalna lepotica izgubila bitku sa tumorom - evo kako je Stevica Marković govorio o njoj

Novosti online

21. 01. 2021. u 14:39

FRANCUSKA manekenka i glumica Natali Delon preminula je u 79 godini života u Parizu.

ПРЕМИНУЛА НАТАЛИ ДЕЛОН: Фатална лепотица изгубила битку са тумором - ево како је Стевица Марковић говорио о њој

Foto: Printscreen

Tu vest objavio je njen sin Entoni je rekao da je njegova majka umrla okružena porodicom i prijateljima, i da je uzrok smrti agresivni tumor.

Fatalna Francuskinja, koja je bila nadaleko čuvena po svojoj lepoti, je bila udata za glumca Alena Delona, ali je imala veze i sa Ričardom Bartonom i Edijem Fišerom.

Nama je poznatija po tome što je bila ljubavnica žestokom momku Stevici Markoviću, koji je bio izuzetno ljubomoran zbog njenih mnogobrojnih veza.

Ta veza je prešla put od otvorenog animoziteta do neobuzdanih strasti između Markovića i Natali, pa je tako 1965. Stevica pisao svom bratu da ne može da je podnese.

- Sa Alenom je sve u redu. Odličan momak i iskren prijatelj. Jedino njegova žena Natali... Samo što joj nisam opalio ’šljagu. Da ne ulazim u detalje, koji me nerviraju, a vas ne interesuju - pisao je Marković.

Žestoki Srbin je 1967. odlučio da svom prijatelju “ukrade” ženu. Natali Delon smatrala je da se Stevica, kao mlad čovek, jednostavno zaljubio u nju.

- U početku, kad je Alen govorio da hoće da primi Stevana u kuću, bila sam protiv toga. Ali kasnije sam uvidela da je veoma šarmantan. Avgusta 1967. bila sam fizički slaba prema njemu - pričala je prijateljicama slavna glumica. - Posle avanture, bilo je dogovoreno da se naše prijateljstvo ne kvari. Međutim, u septembru sam primetila da se Stevan zaljubljuje u mene. Postao je neprijatan i počeli smo da se svađamo.

Pisala je pomirljiva pisma Stevici, ali je on bio sve ljubomorniji. Naročito od novembra 1967, kad je Natali Delon imala vezu sa rediteljem Filipom de Brokom.

- Naši intimni odnosi opsedali su Stevana. On se uvek bojao da ću ja to kad-tad reći Alenu. Aluzija da se “mi pravimo mrtvi”, sigurno nema nikakve veze sa smrću Miloša Miloševića. Stevan mi je često govorio o Milošu i pričao da je taj mladić uvek želeo da prodre do dna stvari i da ga je to ubilo. Stevan je o njegovoj smrti u Holivudu često menjao mišljenje. Čas je smatrao da je Miloš izvršio samoubistvo, čas da je bio žrtva Mikija Runija i njegove mafije. U svakom slučaju, nikad nije sumnjao da smo Alen i ja krivi za tu smrt. Ja sam se tih njegovih priča plašila - bila je iskrena Natali Delon, koja je potom ohladila svoje odnose sa Stevicom Markovićem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja