PAKUJEM KOFERE ZA MEKSIKO: Dara Bubamara, uz dve decenije mlađeg dečka Tonija, nije ni osetila pandemiju korone

V. M. P.

17. 01. 2021. u 17:16

NOVOSADSKA folk čigra Dara Bubamara (44), iliti Radojka Adžić kako joj piše u ličnoj karti, koja je nacionalnu popularnost stekla 1993. pesmom "Košava sa Dunava", gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otkrila je da pandemiju korone nije ni osetila, ponajviše zahvaljujući svom dve decenije mlađem dečku Marku Dujakoviću (23).

ПАКУЈЕМ КОФЕРЕ ЗА МЕКСИКО: Дара Бубамара, уз две деценије млађег дечка Тонија, није ни осетила пандемију короне

Foto Instagram/darabubamara_official

- Ulepšao mi je život, stalno putujemo, tretira me kao kraljicu, sa njim baš uživam - pohvalila se folk pevačica.

Podsetimo, Dara je, sa prijateljima, prošlog jula boravila najpre u Grčkoj, a onda je zbog zatvaranja granica morala da prekine odmor i nastavi ga istog meseca u Monte Karlu. Kada je uplovila u ljubavnu vezu sa biznismenom Dujakovićem, koga svi zovu Toni, inače, bivšim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević, Bubamara je postala prava globtroterka. U septembru prošle godine, uprkos koroni, otputovala je sa svojim dragim na Maldive. Nakon uživanja u tirkiznom moru i dugim peščanim plažama, Dara i Toni su u oktobru otputovali na Zanzibar, prepustivši se uživanju u skrivenom raju Indijskog okeana. Pa su onda, odlučili da osete ukuse i mirise Orijenta, te su se u novembru uputili u Tursku, tačnije u Istanbul.

- Ja sam za svojih 25 godina karijere preživela svašta, i bombardovanje i, ne znam šta je sve bilo, ludilo, a ovo sa koronom je svima najgori period, ne samo meni, nego u svetu - rekla je Bubamara, vlasnica hitova "Ja neću da ga vidim", "Vero, nevero", "Zidovi", "Biografija" i "Anestezija". - Ipak, u lošim stvarima bude i neka dobra stvar. Verovatno da mi se nije desila ljubav i da mi nije živ i zdrav sin Konstantin, to bih teže preživela, a ovako, sve je lakše, hvala Bogu.

Foto Instagram/darabubamara_official

Bubamara je najavila da ovih dana pakuje kofere zbog putovanja, preciznije letovanja, na još jednoj egzotičnoj destinaciji.

- Sad ću malo u januaru otići u Meksiko, pa će februar, vakcina i počećemo tamo u martu, aprilu - izjavila je Dara, verovatno misleći na muzičke aktivnosti od proleća.

Osvrnula se Bubamara i na "hejtere", koji pored njenih seksi fotografija na društvenim mrežama ostavljaju komentare kako ona tako izgleda, isključivo zahvaljujući foto-šopu.

- Nema foto-šopa, pogledajte moje pločice na stomaku i zategnutu zadnjicu - pohvalila se folkerka. - Mrzim kad se neke žene na "Instagramu" teše kako ja koristim foto-šop, pa tako moćno izgledam. Žao mi je, nema foto-šopa, nekad se malo jače našminkam, nekad malo slabije, ali to je to.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije