SLAĐANA TOMAŠEVIĆ ISKRENO O RADI ĐURIĆ: Funkcionisale smo dobro 20 godina, međutim...

Novosti online

05. 01. 2021. u 20:14

SLAĐANA Tomašević već skoro dve decenije uređuje i vodi “Beogradsku hroniku” na RTS.

СЛАЂАНА ТОМАШЕВИЋ ИСКРЕНО О РАДИ ЂУРИЋ: Функционисале смо добро 20 година, међутим...

Foto: Novosti

Voditeljka tvrdi da joj za sada nisu potrebni nikakvi novi profesionalni izazovi.

- Po prirodi ovog posla, ja se svakodnevno srećom sa novim izazovima. Svaka emisija jeste novi izazov, pogotovo u današnje vreme, jer čovek nikada ne može da bude spreman na ono što će da mu donese dan. Cela ova godina, koja je na izmaku, bila je veliki izazov u svakom smislu te reči i stvarno bih se suzdržala od nekih novih izazova u ovom momentu. Ne želim ih i nisu mi potrebni - priča Slađana Tomašević.

Na pitanje da li joj nedostaje koleginica Rada Đurić, koja je ove godine napustila emisiju, Slađana odgovara:

- Rada i ja smo mnogo godina radile zajedno. U šali smo stalno govorile da izgledamo kao bračni par koji nakon dvadeset godina funkcioniše na pogled. Nedostaje mi Rada jer smo dugo radile zajedno, upoznale smo se dobro i naučile da shvatamo jedna drugu. Međutim, i sa Anom sada dobro funkcionišemo.

Slađa je otkrila i kakva je 2020. bila godina kada je u pitanju njen emotivni život:

- Prethodne godine sam bila jaka, a ove želim da budem srećna. U mom emotivnom životu sve je u najboljem redu, ali mi je potrebno više vremena za sebe koje ću, nadam se, imati u 2021. godini.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!