NOVE "SVEČANE BELE KOŠULJE": Anica Dobra se udružila sa reperom Ikcem

V. N.

30. 12. 2020. u 16:26

REPER Ivan Jović Ikac snimio je novu verziju hita "Svečane bele košulje" koji su svojevremeno, za potrebe filma "Crni bombarder", zajednički izveli "Električni orgazam" i Anica Dobra.

НОВЕ СВЕЧАНЕ БЕЛЕ КОШУЉЕ: Аница Добра се удружила са репером Икцем

Foto Bassivity

U spotu za ovu obradu čuvena glumica se pojavljuje kao gošća. Video "Svečane bele košulje (pamtimo vremena)" okačen je na jutjub-kanal produkcijske kuće "Basiviti". Ikac, član nekadašnjeg dvojca V.I.P, ovim singlom je prekinuo desetogodišnju diskografsku pauzu.

- "Svečane bele košulje" za mene su asocijacija na rok vreme, koje je, posle toliko godina, postalo ideal - priča Jović. - One su personifikacija kvaliteta, bunta protiv šunda i površnosti. "Svečane bele košulje" su i ulica i škola, objašnjenje kako se nosi dobro kućno vaspitanje, ali i kako je to biti mangup, biti svoj, biti drugačiji.

Sa Anicom je kontaktirala produkcijska ekipa koja je radila na spotu.

- Posle toga, ona i ja smo razgovarali - navodi Ikac. - Dopao joj se projekat i rekla mi je da će uraditi sve što je potrebno. Susret s njom je susret sa čovekom koji zna šta želi. Anica je legenda, ona je to vreme, simbol poruke koju smo hteli da pošaljemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!