PLAKAO JE KAO MALO DETE USRED EMISIJE: Javila mu se jedna žena, jedva je smogao snage da joj odgovori (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2020. u 07:59

PEVAČ DŽej Ramadanovski preminuo je u nedelju u 56. godini nakon zastoja rada srca. NJega su radnici Hitne pomoći pokušali da reanimiraju, ali bezuspešno.

ПЛАКАО ЈЕ КАО МАЛО ДЕТЕ УСРЕД ЕМИСИЈЕ: Јавила му се једна жена, једва је смогао снаге да јој одговори (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Bio je veliki emotivac, što se odrazilo i na njegove pesme koje će se pamtiti još dugo. Najbolji primer za to koliko je bio osećajan se desio 2017. godine, kada je sa svojom ćerkom Marijom gostovao u jednoj emisiji.

U jednom trenutku se u emisiju uključila jedna gledateljka, koja je svojim rečima rasplakala DŽeja.

- Marija, budi ponosna na svog oca, budi srećna što imaš takvog oca. Svako voli svog roditelja, ali on je izuzetan - rekla je gledateljka pevačevoj ćerki Mariji, a zatim se obratila i DŽeju.

- Dragi moj DŽej, hoću nešto da ti kažem. Ti si naša legenda. Nemojte da mi ga pomerate iz kadra, hoću da ga gledam, nisam ga se nagledala! Dragi DŽej, od pesme „Zar ja da ti brišem suze“ pa do svega ovoga danas. Nemoj, DŽej, nemoj, suze molim te! Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali, pored tebe smo živeli. Ti si jedna od legendi koja nikada neće nestati! Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena u mnogim srcima! U mom, to znam, ali u mnogim srcima. I budi srećan što si se rodio. Ja sam srećna što te imamo. DŽej, dragi DŽej... Budi jak! Podigni glavu i samo napred! Molim te, DŽej, ne možemo bez tebe! Veruj mi, ja ne mogu da zamislim da ne mogu da čujem tebe, lutko moja, kako mi se smešiš. Ti imaš dušu, ti imaš srce, dragi moj DŽej - rekla je gledateljka DŽeju, na šta joj je on kroz suze kratko odgovorio:

- Rasplaka me, ženska glavo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)