CRVENOKOSA VODITELJKA NOVO LICE “JUTRA” Ko je Marijana, koja je došla na mesto Jovane i Srđana

Novosti online

08. 10. 2020. u 11:16

MARIJANA Tabaković nova je voditeljka "Jutra" na Prvoj televiziji.

ЦРВЕНОКОСА ВОДИТЕЉКА НОВО ЛИЦЕ “ЈУТРА” Ко је Маријана, која је дошла на место Јоване и Срђана

Foto: Printskrin

Crvenokosa voditeljka vodiće jutarnji program na Prvoj, nakon odlaska Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

- Popularni jutarnji program Prve televizije dobija pojačanje. Voditeljima Mariji Savić Stamenić i Filipu Čukanoviću će se od sutra pridružiti Marijana Tabaković koja je do ove promene uređivala i povremeno vodila poznat porodični magazin “150 minuta”. Publiku je tada oduševila svojim šarmom, neposrednošću, toplinom ali i lepotom kojom zrači. Nova energija očigledno je prijala gledaocima stoga i nije iznenađujuća odluka da osim uredničke, Tabakovićeva preuzme i voditeljsku poziciju u jutarnjem programu - navedeno je u zvaničnoj najavi na Instagram profilu Prve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)