IZNEĆU ISTINU NA VIDELO: Romana Panić, posle deportovanja iz Brizbejna, stigla u Beograd i otišla u kafić

M. Ć.

11. 08. 2020. u 23:07

POP pevačica Romana Panić deportovana je iz Brizbejna, i juče je doputovala u Beograd. Ona je, podsetimo, uhapšena u Australiji zbog pljačkanja bankomata zajedno sa svojim partnerom Filipom Mrkajićem.

ИЗНЕЋУ ИСТИНУ НА ВИДЕЛО: Романа Панић, после депортовања из Бризбејна, стигла у Београд и отишла у кафић

Romana Panić / Foto ATA Images

Osuđena je 24. juna na jednogodišnju zatvorsku kaznu, uslovno na tri meseca, ali je puštena 1. avgusta, posle odležane dve trećine, zbog dobrog vladanja u zatvoru, dok je Mrkajić još uvek lišen slobode.

Romana se, odmah po dolasku u Beograd, kolima uputila do jednog kafića na Senjaku, gde je popila kafu i rakiju, i videla se sa prijateljicom. Panićeva je na insta-stori okačila dve selfi fotografije. Na jednoj ima naočare za sunce, na drugoj ne. Na slikama je ispisala stihove refrena čuvene pesme "Beograd", dua "Vlada i Bajka": "Gde god da krenem, taj grad me prati, Beograd moj sebi me vrati, gde god da krenem, taj grad me čuva, kroz moju glavu košava duva". Odmah se, na prvi pogled, vidi da je Romana, tokom boravka u Australiji, prilično smršala, a zanimljivo je da je, brzo po dolasku u Beograd, snimljena kako odlazi do jednog bankomata i proverava stanje na računu.

- Zar ne vidite da mi je lepo - uz osmeh je odgovorila Romana okupljenim beogradskim novinarima na pitanje kako se oseća. - Namerno sam se slikala za "Instagram" sa naočarima i bez njih. Srećna sam što sam došla kući. Još uvek traje euforija, još sam uzbuđena. Osećaj je divan, videti porodicu, prijatelje... I ja i moja familija smo doživeli medijski linč, tako da nisam spremna da dajem izjave. Pisali ste sve i svašta, mnogo je neistina. Dodavali ste ulje na vatru.

Romana nije precizirala kada će se tačno oglasiti i izneti svoju verziju svega što se dešavalo u Australiji. Istakla je da je potrebno vreme da se sve slegne, i da će onda da otvori dušu:

- Svakako ćete čuti moju priču koja će biti veoma zanimljiva!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna